Tel: +420 608 887 925 | e-mail: michal@mk-produkce.cz

Budějovičák Vít Pišna, Váš osobní kontakt pro jižní Čechy

Jako oblastní ředitel rozvoje se Vítek Pišna stará o stávající jihočeské partnery Broker Trustu, zároveň seznamuje nové zájemce o spolupráci se zázemím Broker Trustu. Dnes Vám o sobě prozradí více:)

Krátký profil Vítka Pišny

Do Broker Trustu přišel na začátku roku 2015 po dvouletém manažerském působení v síti UNIQA pojišťovny. Předtím se dlouhá léta věnoval obchodu v UniCredit nebo Komerční bance či Českomoravské stavební spořitelně. Jako aktivní poradce má zkušenosti s hypotékami, investicemi nebo small business klienty. Jako manažer se věnoval plánování, vedení poradců, motivování, školení, náborování i vyhledávání nových klientů. Ve všech těchto oblastech rád pomůže i Vaší firmě.

Zeptali jsme se pracovně i nepracovně

Jaký je Tvůj oblíbený film? Takových je více, ale pokud mám vybrat jeden, tak je to Gladiátor od Ridleyho Scotta s Russellem Crowem v hlavní roli.

Co oblíbený hudebník nebo kapela? Moje krevní skupina je ze zahraničních U2 a z českých Kryštof.

Jakou knížku si rád přečteš? Když už jsem si dřív našel chvíli, tak to byly knížky od Dana Browna, ale nyní mi jakýkoliv pokus o četbu knihy nebo časopisu s velkou radostí kazí naše dítko.

Sportuješ? Dříve závodně, nyní již jen rekreačně hokej.

Ideální dovolená? S rodinou někde, kde je o nás postaráno a nic nám nechybí.

Oblíbené jídlo? Chutná mi čínská kuchyně a sushi, z českých jídel rozhodně nedám dopustit na vepřo-knedlo-zelo.

Kdybys měl dát příteli jednu finanční radu, jaká by to byla? Než něco podepíšeš, pozorně čti a konzultuj svoje rozhodnutí s někým, kdo tomu opravdu rozumí.

Máš svého finančního poradce? Sebe v segmentech, kterým skutečně rozumím, a kolegy na ty produkty, kde si rád nechám poradit.

Rok narození: 1975

Ženatý/děti: šťastně ženatý/ děti dvě – starší kluk a mladší dcera

Znamení zvěrokruhu: Panna

Jaké je Tvé krédo? To, co dělám, mi musí dávat smysl a nejlepší odměnou je mi spokojenost všech, komu svou prací pomůžu.

Co považuješ za pracovní úspěch? 15 let pracuji ve finanční sféře a i po tolika letech se na mě stále obracejí se svými starostmi moji dřívější klienti. Nyní je mým pracovním úspěchem to , že dělám práci, která mě baví, mám k ní blízko i jako obchodník a navíc pracuji pro jedničku na trhu mezi poolovými společnostmi.

Čím chceš inspirovat poradce? Díky svým zkušenostem obchodníka na finančním trhu vím moc dobře, jak je složité se na tomto trhu udržet. Mohu jim dát cenné rady, čemu se vyvarovat a co dělat jinak…